Kerek csokis torta
Hozzávalók:
2x4 tojás
2x4 ek. kristálycukor
2x1/2 tk. szódabikarbóna
2x4 ek. rétesliszt
Töltelékhez:
1 csomag csokoládés pudingpor
400 ml tej
5 dkg margarin
3 ek. kristálycukor
Díszítéshez:
2 doboz Hulala tejszínhab
1 ek. kakaópor
2 csomag habfixáló
Elkészítés:
Hagyományos módon 2 db kerek piskótát sütünk, majd megvárjuk hogy kihüljön. A pudingot megfőzzük a tejjel, még forrón cukrot teszünk bele, majd kihütjük és hozzákeverjük a margarint.
Hütőbe tesszük kb. fél órára, majd betöltjük vele a tortalapokat.
A Hulala tejszínhabot felverjük, habfixálót is teszünk hozzá és az egyik doboz
tejszínhabhoz 1 ek. kakaóport teszünk. Ezután nejlon zacskóba tesszük a habokat és csillagcsöves kinyomóval díszítjük a tortát.