Yaga háza kicsit másképp (sütés nélkül)
Hozzávalók:
72 db háztartási keksz
1 csomag vaniliás puding
1 csomag csokis puding
1 liter tej
6 ek. kristálycukor
Tetejére:
10 dkg étcsoki
5 dkg margarin
5 dkg fehér csoki
Elkészítés:
Először megfőzzük a pudingokat fél-fél liter tejjel, majd 3-3 evőkanál
kristálycukrot teszünk mindkét pudingba.
Ezt követően egy kisebb tepsi aljára 24 db kekszet teszünk, rákenjük a csokis
puding nagy részét, majd megint 24 db kekszet teszünk erre, utána a vaníliás pudingot tesszük rá, majd a közepére egy csokis puding csikot teszünk, majd két oldalt felhajtjuk a kekszeket és a tetejére jobbról és balról is 1-1 sor kekszet teszünk, a kekszeket pudinggal ragasztjuk össze, majd utána kb. fél órára hütőbe tesszük. Ezt követően folyékony étcsokival bevonjuk és díszitjük fehér csokival a tetejét. Az étcsokit gőz felett 5 dkg margarinnal felolvasztjuk úgy tesszük a torta tetejére. A fehér csokit is felolvasztjuk és habzsákba tesszük, ezután díszítjük vele a torta tetejét. Ezután egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap lehet szeletelni.