Vanília pudingos kerek torta
Piskóta hozzávalók:
2x4 ek. rétesliszt
2x4 tojás
2x4 ek. kristálycukor
2x1/2 tk. sütőpor
Krém hozzávalók:
1 csomag vaníliás pudingpor
4 ek. kristálycukor
5 dl tej
10 dkg Ráma margarin
Tetejére, oldalára:
5 dkg étcsoki
2,5 dkg Ráma margarin
1,5 doboz Hulala tejszínhab
pár csepp piros ételfesték
Elkészítés:
A pudingot a tejjel megfőzzük, 4 ek. cukorral ízesítjük, amikor
langos akkor beletesszük a szoba hőmérsékletű, előzőleg kikevert margarint,
és addíg keverjük amig elolvad a pudingban. Hütőbe tesszük.
Ezután készítjük a tortát. A tojásokat szétválasztjuk a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgájába tesszük a cukrot és a sütőport, majd jól felverjük. Ezután kanalanként hozzáadjuk a réteslisztet és a felvert habot, majd tepsibe tesszük és 30 perc alatt megsütjük. Amikor kihül a torta, akkor megkenjük a krémmel a belsejét és a külsejét, majd olvasztott csokival leöntjük és Hulala tejszínhabbal díszítjük.