MALACFEJ KÉSZÍTÉSE
A kelt tésztából egy nagy karikát kiszúrunk, az lesz a feje.
Egy kis karikát kiszúrunk, az lesz a malac orra.
Egy kis karikát kettévágunk az lesz a két füle.
A fülek kifelé álljanak, és tojással ragasztjuk a malacfejhez.
Tojással odaragasztjuk a fejhez az orrát, megkenjük tojással, utána két-két
nagy lyukat fúrunk az orrhoz és a szemhez.
PATKÓ KÉSZíTÉSE
Egy nagy karikát kiszúrunk, majd a nagy karikába egy kis karikát szúrúnk ki és
a nagy karikát alul elvágjuk (nem vágjuk ketté), patkót formázunk belőle.
Tojással megkenjük, majd lyukakat fúrunk a patkóba körbe.
NÉGYLEVELŰ LÓHERE KÉSZÍTÉSE
4 db kis szivet szúrunk ki, amelyet tojással egymáshoz illesztünk, abból lesz egy lóhere.