Kinder Bueno torta
Hozzávalók:
3x4 tojás
3x4 ek. kristálycukor
1 ek. vanília aroma
3x4 ek. rétesliszt
3x1 tk. szódabikarbóna
Krém hozzávalók:
250 ml Hulala tejszinhab (1 doboz)
500 ml mascarpone
1 üveg nutella
Díszítés:
2,5 tábla Kinder Bueno csoki a torta tetejére körbe
(tejszínhab, csoki, tejszinhab, csoki)
egy kevés piros ételfesték (rózsaszin lesz)
1 tábla étcsoki (koronák és szívek rajzolásához)
Elkészítés:
Piskótát készítünk: szétválasztjuk a tojásokat, a sárgájához hozzáadjuk a cukrot, vanília aromát és szódabikarbónát, a tojás fehérjéből kemény habot verünk és kanalanként hozzáadjuk a tojás sárgájához és a réteslisztet is kanalanként hozzáadjuk, majd a masszát kerek tortasütőbe öntjük.
Összesen 3 kerek lapot sütünk. A három kerek piskóta lapot 25-25 perc alatt megsütjük.
A krémhez összekeverjük a mascarponet a nutellával és hozzáadjuk a keményre felvert tejszínhabot majd fél órára hütőbe tesszük, utána megkenjük vele a három lapot valamint a torta oldalát és tetejét is.
A torta tetejét rózsaszín tejszinhab virágokkal díszítjük körbe és a belsejét is, + Kinder Buenó csokival (barna és fehér csoki vegyesen) is megdíszítjük. A kör közepébe egy fondant virágot teszünk és a virág köré csokis sziveket teszünk. A torta oldalát körbe díszítjük csoki koronával, rózsaszín tejszínhabbal.